Щастливи сте, когато ви заобикалят приятни аромати! Дифузорите, благовонните свещи

...
Щастливи сте, когато ви заобикалят приятни аромати! Дифузорите, благовонните свещи
Коментари Харесай

Богат дом: тези аромати привличат пари

Щастливи сте, когато ви заобикалят приятни аромати! Дифузорите, благовонните свещи и и други, сходни на тях, са неизменима част от модерния интериор

Някои аромати могат освен да оформят атмосферата на дома, само че и да му повлияят на по-фино равнище. Има и такива, които безусловно притеглят разцвет. Благодарение на тях ще усетите миризмата на пари!

Паричните аромати могат да се употребяват като чисти етерични масла или като съставни елементи в комплицирани смеси. Често, с цел да привлечете благосъстояние, специалистите по паричната сила поучават да държите със себе си неизползваема банкнота, напоена с миризма, която притегля благосъстояние. Но, несъмнено, това не е единственият метод. Аромати, които притеглят пари, могат да се употребяват като част от интериора, да се прибавят към домашен препарати (за разчистване на под, еликсир за пране) и, несъмнено, да се употребяват като парфюм. Ето кои са най-ефективните аромати.

Пачули

Този тропически шубрак с ослепителен, присъщ шоколадово-земен мирис се счита за най-примамливият за пари – те просто не могат да устоят на аромата на пачули и безусловно се изсипват в джоба ви!

Аромати с канела

Топлият мирис на канела е същински магнит за парите . Обогатяващите свойства на тази фалшификация са употребявани още в Древен Египет; Също по този начин в Аюрведа канелата се счита за мощен инструмент за контролиране на финансовите потоци. И наподобява, че безусловно всички харесват тази уютна миризма!

Лимон и други цитрусови плодове

Цитрусовите аромати ви оказват помощ да постигнете финансови съглашения съгласно личните ви условия, заради което работят изключително добре при договаряния. Грейпфрутът и бергамотът имат тази дарба, а ароматът на лимон, с изключение на всичко друго, работи и като средство за приемане на смяната.

Мента

Ароматът на мента е страховит! Тази освежаваща миризма освен притегля пари, само че и дава чувство за лекост на живота. Решенията идват по-лесно, опциите безусловно се бутат в ръцете ви, с цел да ги грабнете на момента. Затова не се помайвайте и побързайте да се възползвате от тях!

Розмарин

Ароматът на розмарин оказва помощ да се развие способността за приемане на дарове, при положение, че имате усложнения с това заради някаква причина. Когато ненадейно се прокрадват подли мисли, че няма да видите благосъстояние и разцвет, тъй като не ги заслужавате, незабавно сложете няколко стръкчета розмарин в чекмеджето за долни дрехи!

Инфо: woman.ru

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР