Щастливи сме, че благодарение на работата си имаме възможност да

...
Щастливи сме, че благодарение на работата си имаме възможност да
Коментари Харесай

Зашеметяващата нова есенно-зимна колекция на Pesh.Art

Щастливи сме, че с помощта на работата си имаме опция да откриваме извънредно доста гении, които творят в България и вършат живота ни по-красив и пъстър. Това ни кара да имаме вяра, че има смисъл да продължаваме напред и че без значение от компликациите, има хора, които не се опасяват да вършат нещо друго и да се борят със стандартите.Днес ви представяме Pop & Street Art – новата есенно-зимна сбирка на Pesh.Art, която е невероятна. Тя самоуверено прекрачва рамките на присъщата за тях поп линия и навлиза в необятната територия на уличното изкуство. Чрез нея имаме опция безусловно да се разходим в страната на свободните хора, които не се тормозят да изразят мислите си и не вършат компромис с удобството.

Най-хубавото е, че създателите са помислили и за тези, които обичат по-ненатрапчивите линии и приложения, които им разрешават да се усещат удобно без ненужно заиграване и изразителност.

Всички модели за ръчно направени, от естествени материали и с отношение към всеки стадий и подробност – изцяло в унисон със стандартите на хората, които знаят какво желаят и по какъв начин да го реализиран.

Съвсем скоро ще имате опция да видите и пробвате огромна част от новата сбирка на Pesh.Art на проведения от нас Mish Mash Fest – The Halloween Edition, който ще се организира на 31 октомври в Съюза на архитектите в България на ул. „ Кракра “ 11.

Очакваме ви!
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР