Щастлив съм, че съм тук. Винаги съм се чувствал като

...
Щастлив съм, че съм тук. Винаги съм се чувствал като
Коментари Харесай

Кавдански: Отборът ще е по-силен от предишния сезон

„ Щастлив съм, че съм тук. Винаги съм се чувствал като вкъщи. Изпълняваме проекта на треньорското управление и се движим добре. За мен резултатите в контролите не са от огромно значение, тъй като турнирните мачове са разнообразни. Когато побеждаваш в другарските мачове, ти дава в допълнение самочувствие “, сподели Кавдански.

„ Мисля, че тимът ще е по-силен от предходния сезон. Видяхте, че няколко индивида, някогашни играчи, се върнахме. С още няколко нови попълнения тимът ще наподобява по друг метод. За мен група с 16 тима е положително, само че занапред ще разберем. Реално мисля, че може да гоним място от 8-10 място. Много е значимо в един шампионат по какъв начин започваш и последователно да набираш скорост. Надявам се да тръгнем положително “, съобщи още бранителят.

„ За първи път работя с Росен Кирилов, само че имам наблюдаване от работата в другите тимове. Доволен съм, че ще работя с него, тъй като имам какво да науча. На почитателите на Ботев желая да кажа единствено едно – да са здрави и да поддържат тима, както постоянно са го правили “, приключи той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР