Щастието обича тишината, са казали мъдрите хора и много събития

...
Щастието обича тишината, са казали мъдрите хора и много събития
Коментари Харесай

Тоя филм сме го гледали: Джулката се хвали - мъжът ѝ бил по-добър от всички останали

" Щастието обича тишината ", са споделили мъдрите хора и доста събития в живота на родните звезди нееднократно са потвърждавали тази мисъл. И някои си взеха поука. Така да вземем за пример Златка Димитрова след раздялата си с Кирил Танев се зарече да не демонстрира повече персоналния си живот. 

Е, очевидно обаче Джулиана Гани е на различен принцип, тъй като моделката продължава да показва какъв брой доста се обичат с Теодор, по какъв начин той е най-перфектният мъж на планетата и връзката им е най-хубавото нещо на този свят. Впрочем това сме го гледали към този момент, единствено че с Илиян. 

Джулката още веднъж ни подсети тези ни усещания с поредност от сторита от последните часове. В тях тя твърди, че нейният мъж може да постави останалите мъже в " дребния си джоб " с кулинарни умения, предизвиквайки го да направи нещо " доста мъчно и доста друго ".

Виж още: Любовта е за двама: Цвети и Криско оставиха децата и се усамотиха на морето 

Самият Теодор най-вероятно е бил в другата стая, до момента в който Джулката го провокира пред всичките си съвсем 500 хиляди почитатели, само че подобен е животът инфлуенсърски. 

И когато жена ти има половин милион почитатели в Instagram, някак си не върви да не приемеш предизвикването. Все отново тя ще наподобява меко казано жалко, в случай че това се случи. И Теодор направи... чийзкейк. Познавайки технологията, не бихме споделили, че това и кой знае какъв брой мъчно и друго, само че очевидно на служителя на реда просто не му се е рискувало. 

Изображение: https://www.instagram.com/djuliana_gani/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР