Контузеният Хасаранга аут като име на Шри Ланка, воден от Шанака отбор за Световната купа по крикет

...
Шри Ланка задържа капитанът, който не е във форма, Дасун
Коментари Харесай

Шри Ланка задържа капитанът, който не е във форма, Дасун Шанака в отслабения си от контузии отбор за Световната купа по крикет на ICC следващия месец в Индия, въпреки лошото му състояние изпълнение на формуляр.

Звездата Уанинду Хасаранга и играчът на бърз боулинг Душманта Чамир бяха пропуснати от 15-членния отбор, обявен от Sri Lanka Cricket (SLC) във вторник.

Продължете да четете

списък с 3 елемента Забавянето на индийската виза пречи на подготовката на Пакистан за Световната купаICC Световна купа по крикет 2023: Отбори, билети, парични награди, Индия срещу Пакистан„Специална връзка“: любовната афера на Шри Ланка с Пакистан отбор по крикеткрай на списъка

Чамира получи контузия на гръдния мускул по време на Висшата лига на Ланка (LPL) миналия месец, докато Хасаранга получи контузия в подколенното сухожилие, която го извади от Купата на Азия, където Шри Ланка загуби от Индия на финала.

„Wanindu Hasaranga не е включен в 15-членния отбор, тъй като играчът все още е в процес на възстановяване от контузия,“ се казва в изявление на SLC.

„Възстановяването му ще бъде наблюдавано и ако бъде обявен за годен за игра, той ще бъде считан за заместник в случай на контузия на член на отбора по време на турнира.“

Отсъствието на Хасаранга би било сериозен удар за шампионите от 1996 г., като се има предвид, че 26-годишният играч беше водещият уикет в последните две Световни купи T20.

Универсалният играч с крака Душан Хеманта ще бъде заместник на Хасаранга в отбора, докато Чамика Карунаратне ще бъде пътуващият резервен играч.

Източник: aljazeera.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР