Шоуто The Kyle And Jackie O Show по британската телевизия

...
Шоуто The Kyle And Jackie O Show по британската телевизия
Коментари Харесай

Човещинка! Участник в голо шоу се „много се зарадва“ на надарена моделка

Шоуто The Kyle And Jackie O Show по английската телевизия  KIIS FM, известно със своя спорен сегмент, в който голи хора се събират в опита си да образуват двойка. Миналия петък талантлива моделка можеше да избира сред двама мъже, които с горделивост изложиха на показ своите мъжки гърди и гениталии в устрема си да завоюват вниманието на хубавицата. Брюнетката, явно подготвена да разгорещи конкуренцията, застана сред двамата мъже и им съобщи: „ Искам ги чисто голо и двамата по едно и също време “. На собствен ред, единият от участниците, Марк сподели: „ Малко е студено тук “, подготвяйки се да захвърли облеклата със своя противник.
Моделката Шийра пък му отвърна, че се усеща „ гореща “.

След това смях запълни студиото, когато и двамата мъже се съблякоха и се оказа, че Адам е облечен в светли менкини.

Шийра същи захвърли облеклата. И двамата мъже похвалиха външния ѝ тип, потвърждавайки, че в никакъв случай не са били с толкоз красива жена.

Въпреки прелестите на моделката погледите на всички бързо се обърнаха към пениса на Марк. Водещата Кайли се изуми и го попита: „ Защо е толкоз дребен “. Марк на собствен ред се оправда с температурата в студиото и даде обещание, че като излезе на открито с Шийра нещата ще се трансформират.

Шийра удостовери думите му, като изрази убеденост, че „ той е от тези, които порастват доста “. „ Когато излезем на открито, ще порасна с няколко сантиметра “, даде обещание Марк.

Докато Шийра обявяваше, че Марк е спечелилият и му даде прегръдката на успеха, водещата Кайли видя нещо, което се случваше под корема му. „ Вижте, в действителност порасна с няколко сантиметра “, сподели тя.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР