Свалянето на Росен Желязков от поста председател на НС е

...
Свалянето на Росен Желязков от поста председател на НС е
Коментари Харесай

Рая Назарян: Свалянето на Росен Желязков е грозен и безсмислен акт на безсилие

" Свалянето на Росен Желязков от поста ръководител на Народно събрание е противен и неправилен акт на изтощение. Той сподели цялостна непоследователност от страна на ПП-ДБ. Проектът на решение, импортиран от тях, съдържаше несъстоятелни претекстове ". Това съобщи депутатът от ГЕРБ Рая Назарян в пред Нова нюз.
Прочетете още
" Нашите отстъпки не бяха оценени. Избирателите са определили Народното събрание да е фрагментиран. Коалицията би трябвало да бъде сред виновни политически субекти с ясни правила и ярки фигури с опит. Трябва да вършим работата си както би трябвало, а не да даваме голи поръчки за промени, за които няма болшинство ", разяснява тя.

Според нея изказванията, че ГЕРБ се ръководи от Пеевски, са неуважителни. " ПП-ДБ преяде с власт, искаше да овладее всички институции и контролни органи. Партията им се самозабрави. Върховенството на закона е приоритет освен на думи, а и на дейности. Явно енергетиците нямат доверие в различен, с изключение на Борисов и Пеевски, щом са потърсили тях ", счита Назарян.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР