Шоуто на Нова тв Звездите в нас упорито разбива мита

...
Шоуто на Нова тв Звездите в нас упорито разбива мита
Коментари Харесай

Маги Халваджиян изгърмя със „Звездите в нас“, зрители на ръба на нервна криза

Шоуто на Нова тв „ Звездите в нас ” настойчиво разрушава мита за големия български гений. Вместо да потвърди какъв брой надарени със театрални заложби са нашенците, като изправи на сцената даровити непрофесионалисти, то се изпълни с жадни за телевизионна популярност връзкари, които са учили за артисти и артисти. В следващата порция от тях, която беше поднесена на феновете, са дъщерите на Бате Енчо и Иво Танев, протежета на Маги Халваджиян и Иван Лечев, участничка в „ Игри на волята ” и няколко професионални актьори.

Зрители на „ Звездите в нас ” са на ръба на нервна рецесия, когато пристигна време за оповестяване на спечелилите във всеки от епизодите. Редовно се оказва, че мнението на публиката няма нищо общо с мнението на журито. По необичайно, само че не и необяснимо, стичане на събитията журито постоянно пуска напред в надпреварата тимове с към този момент познати от малкия екран лица. Миналата седмица престижите Софи Маринова, Тита, Дони и Виктор Калев оповестиха, че за първи път от старта на предаването са единомислещи в избора си кой от тимовете да продължи напред. Това бяха имитаторите на Данчо Караджов от „ Сигнал ” и Лейди Гага. На формалните страници на предаването в обществените мрежи незабавно заваляха обвинявания в шуробаджанащина, защото съгласно доста фенове тим „ Ариана Гранде ” е бил в пъти по-добър. Отбор „ Лейди Гага ” обаче имаше цели две преимущества пред съперниците си. Името на първото е Албена, а на второто – Паулина.

Албена е дъщерята на небезизвестния Иво Танев, която от своя страна има щерка от Десо от „ Мастило ”. Последният, откакто колежката му Вики роди две деца и си остана у дома да ги гледа, стартира работа като началник на бенда на Николаос Цитиридис в Би Ти Ви. Паметливи фенове се сетиха, че преди време Албена се опитва в „ Гласът на България ”, само че не я харесаха. Затова пък като имитаторка на Лейди Гага очевидно е сграбчила сърцата на журито на „ Звездите в нас ”. Албена е със съществени връзки освен по роднинска линия, а и тъй като се изявява като кореспондент при Гала. Паулина пък предходната година стигна до четвърто място в „ Игри на волята ”. После беше определена да взе участие и в „ Черешката на тортата ”, а в този момент към този момент е и имитаторка. Явно е многостранен гений.

Другият определен от журито тим, който продължава напред, също не е формиран от инцидентни хора. В него има двама професионални музиканти и куклен артист. Единият от музикантите, показан от продукцията като „ пеещ инженер ”, чието занимание е музиката, в действителност е част от квартет „ Белканто ”, изгрял в „ Х Фактор ” 4 в тима на Люси Дяковска. Той продължава с изявите си до през днешния ден. Най-вероятно е добре прочут на продуцента на „ Звездите ” – Маги Халваджиян, който, както е известно, продуцираше и „ Х Фактор ”.

Сред тези, които не продължиха напред предходната неделя, също имаше познато лице. Това е Пламен, който, преди да изгрее в „ Звездите ”, беше в тима на Иван Лечев в „ Гласът на България ” по Би Ти Ви. В шоуто на Нова тв той имитираше Том Джоунс. Миналата седмица пък измежду продължаващите напред в надпреварата беше дъщерята на Енчо Данаилов – Бате Енчо. Това е младата актриса Ева Данаилова от тим „ Бритни Спиърс ”. Във визитката й се споделя, че е от Пловдив, само че сега тя е актриса в Народния театъра „ Иван Вазов ”. Там играе със звезди като уважавания в Нова тв Дарин Ангелов, Деян Донков, Владо Пенев и още от най-харесваните тв лица. В спектакъла „ Вуйчо Ваньо ” от Чехов, в който Ева играе, музиката е на Дони, който журира в „ Звездите ”. Действително актрисата е доста надарена, само че това, че взе участие в предаване, което по формулировка е за непрофесионалисти, поражда неразбиране.

В тим „ Тина Търнър ” преди седмица пък беше Джини, която изгря в „ Х Фактор ” през 2017 година Там певицата се представяше с цялото си име – Вирджиния Събева. В „ Звездите ” са я прекръстили на Верджиния. Не е ясно дали чиновници в продукцията са позволили неволна правописна неточност в името й, или самата изпълнителка е решила да го промени. Неин наставник в „ Х Фактор ” беше Заки.

Не може да се отхвърли геният на участниците в новото предаване за имитатори. В същото време обаче няма по какъв начин да остане неусетен фактът, че на сцената излизат експерти, а не дилетанти, както беше оповестено първоначално и както се изисква по формат. Това поражда съществени подозрения, че на кастингите или не са се явили задоволително дилетанти и се е наложило броя да се попълня от по-слабо известни „ наши хора ”, или тези, които са се явили, са били бездарни, пишат от „ Хотарена “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР