Шоу спектакълът Дракула на лед. История за вечната любов гостува

...
Шоу спектакълът Дракула на лед. История за вечната любов гостува
Коментари Харесай

Леден спектакъл с историята на Дракула забавлява Пловдив

Шоу спектакълът " Дракула на лед. История за безконечната обич " гостува под тепетата на 19 февруари 2024 година в зала С.И.Л.А. от 20 ч.
Прочетете още
Представлението е роман за безконечната обич. В края на XIX век младият юрист Джонатан Харкър и годеницата му Мина възнамеряват да се оженят. Въпреки това, заради отговорностите си Джонатан би трябвало да остави обичаната си и да отиде в Трансилвания, с цел да се срещне със чудноват остарял граф, който желае да закупи парцел в Лондон.

Като герои на романа ще се появят артистите фигуристи: обичаните Мина и Джонатан; младата Луси, която е първата жертва на вампирите; смелият Ван Хелсинг, посветил живота си на битка с тъмните сили; гладни и безмилостни вампири и, несъмнено, злокобният граф Дракула.

Артистите на театъра на лед усещат своите функции в невероятна дълбочина и вследствие на това публиката елементарно попада в показаната история и усеща усеща като боязън, гняв, пристрастеност и обич. Шоуто " Дракула на лед " включва акробатични детайли, въздушна гимнастика, жонглиране с огън и доста други.

Зрителите ще видят огромни видео съоръжения, прелестни костюми, които ще ги върнат във времето на най-древните вампири. Интерактивни декори, осветяване и огледална топка ще залеят цялото пространство със стотици линии бяла светлина, допринасяйки за необикновена тайнствена атмосфера. Мъгла, червен пушек, летящи вампири, огън върху лед и извънредно сложни детайли на кънки на лед: висока опора, спирали на гибелта, тройни скокове – на всичко това, допълнено с невероятна музика.

Саундтракът на спектакъла е основан от младия и надарен композитор от Санкт Петербург Алексей Галински. Алексей беше и съкомпозитор на музиката " Олимпия ", особено написана за Олимпийските игри през 2014 година в Сочи. Портфолиото му включва и музика за сериали като " Принцеса Анастасия ", " Алиса в страната на чудесата ", " Лешникотрошачката и повелителят на мрака " и доста други.

Професионални кънкьори, забележителни костюми, интерактивни декори, огромни видео съоръжения, специфични резултати, впечатляващо осветяване и незабравима музика – всичко това основава спираща дъха атмосфера и споделя историята на първия върколак в човешката история – граф Дракула.

През есента на 2008 година екипът на Ice Vision започва шоуто, наречено " Ледено сърце ". През февруари 2014 година  са част от екипа, виновен за демонстрационните осъществявания в границите на формалното разкриване на надпреварите по фигурно пързаляне по време на Олимпийските игри  в Сочи.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР