Шотландските консерватори се опитаха да отменят спорен нов закон срещу

...
Шотландските консерватори се опитаха да отменят спорен нов закон срещу
Коментари Харесай

Опитът на консерваторите да отменят закона за речта на омразата, който превърна Шотландия в „международна подигравка“, се провали

Шотландските консерватори се пробваха да анулират противоречив нов закон против речта на омразата в сряда, заявявайки, че приемането му трансформира Шотландия в „ интернационална насмешка “. "

Шотландският парламент гласоподава да резервира Закона за закононарушенията от ненавист и публичния ред след оборване от страна на шотландските консерватори, които се позоваха на опасения, че неговата неразбираемата дефиниция, необятното покритие и евентуално селективното използване могат да бъдат пагубно за елементарните хора.

Sky News заяви, че шотландският закостенял политик Ръсел Финдли MSP твърди, че новият закон „ трансформира Шотландия в място за интернационалните насмешки “ и предизвести, че това е „ злополука на хартия и е злополука в реалност. "

Първият министър на Шотландия Хумза Юсаф се смята за движеща мощ зад законопроекта за речта на омразата, който се трансформира в интернационална вест. (Снимка от Робърт Пери – Pool/Getty Images)

J.K. Роул...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР