Шолц до такава степен не е на себе си, че

...
Шолц до такава степен не е на себе си, че
Коментари Харесай

Георги Марков: Победата на Тръмп срещу Байдън ще е внушителна - 46% на 35%, пише The Hill”

Шолц дотам не е на себе си, че желае да забрани " Алтернатива за Германия ", която му води с 24% на 15%

10 истини от по света и у нас

1 . Според днешна анкета на " Тhe Hill ", акo изборите в Съединени американски щати са в неделя,  успеха на Тръмп против Байдън ще е внушителна - 46% на 35%.

2.  Според обява на " Fox News " oт през вчерашния ден:  " Тръмп ще победи Хейли в родния ѝ щат Ню Хемпшир с двуцифрен резултат , Де Сантис ще падне под 10%.

Видни републиканци като Кари Лейк към този момент упорстват Хейли и Де Сантис да хвърля кърпите след провалите и да застанат зад Тръмп против Байдън.

3.  Върховният съд на Съединени американски щати без да се бави насрочи за 8 февруари делото за опита Тръмп да бъде спрян за изборите в Колорадо, което е невиждан опит за политическа кавга.

  Тръмп ще завоюва делото и пътят към успеха е открит.

4.   Полша е към този момент в политическа и конституционна рецесия.  Загубилият изборите Доналд Туск потегли да закрива националните малките екрани, радио и телеграфна организация като ВРЕМЕННА МЯРКА. Конституционният съд се намеси, само че Туск го разгласи за противозаконен, тъй като съдиите са определени по времето на Качински, който го победи на изборите с 5%. На ход е президентът Дуда, който към този момент наложи несъгласие на Закона за бюджета, в който не са планувани пари за публичните медии.

5. В Германия Шолц дотам не е на себе си, че желае да забрани " Алтернатива за Германия ", която му води с 24% на 15%  преди евроизборите и е втора политическа мощ в страната и води безапелационно преди районните избори в Саксанния, Тюрингия и Бранденбург през септември. Наложи се водачът на ХДС - Фридрих Мерц да каже, че това е полуда, която още ще вдигне рейтинга на Алтернативата...

6. Нероден Петко!  Шолц и испанският министър председател Педро Санчес са нарочили за заместител на Урсула еврокомисаря по трудовите въпроси Николас Шмит. Как ще стане тази работа като социалистите, с изключение на в Германия и Испания, ще изгубят евровота и в Италия, Франция, Холандия, Белгия, Чехия, Австрив, Унгария, Швеция, Словакия, Словения и прочие

7. Бъдещ български парламентарен арбитър рекъл,  че Конституционен съд може да си сменя практиката, включително и тълкувателната. През 2020 година към този момент Конституционен съд го направи с Решение номер 3, на което занапред ще сърбаме попарата.

Тогава претекстът бе: Имало нови обществени дадености...

  Всъщност, това са даденостите на Сорос и Магнитски : Арест на водача на опозицията Борисов, отводът да признаем ролята на Санстефанския кротичък контракт, на Столетов наший военачалник, да клекнем на Македония, да се откажем от " Аз съм Българче "....

8.  Освен даденостите на Сорос, Байдън, Урсула, Макрон и Шолц в Европа и света има и други дадености. Това, че ни ги дават по телевизионните вести не значи, че ги няма. Даже Иван Кръстев ги е видял, че май не са от изгода на Запада.

Тези дадености са втрещяващи: Западна Европа е ислямизирана и африканизирана, миграцията на ножа лиши живота и на малолетни, проля се доста християнска кръв . В Германия по-малко от половината към този момент от новородените до 6-годишни са германчета. Подпалени бяха Париж, Брюксел, в Монпелие мароканци изгориха френското знаме.

Западните водачи стопираха да приказват за християнство, толерираха третия пол и джендър идеологията.

Европа стана 51 щат на Америка без право на глас. Забрави думите на Де Гол, че американците не са европейци.

9. Другите дадености ще преобладават в Съединени американски щати и Европа през 2024 година Това са даденостите на Тръмп и Орбан : " Не " на войните, глобализма, майданите, износа на народна власт, противозаконната миграция, третия пол. " Не " на ОТВОРЕНОТО общество на Сорос и ликвидирането на на съвремената историческа памет, нац. еднаквост и ХРИСТИЯНСТВОТО.

10. Новите ултра демократични комунисти стигнаха руските по политически разправии,  цензура и очистване на конституционното право на информация. Онези бяха атеисти, само че най-малко резервираха обичайния брак и не си ислямизираха страните.

И една вест: Предстои среща сред Зеленски и Орбан, на която с изключение на помощта за Украйна от страна на Европейски Съюз, ще се приказва и за правата на унгарското малцинство в Закарпатието-Ужгород и прочие

Орбан сподели истината пред 130 милиона фенове по Х Туитър при Тъкър Карлсън: " Лъжа е, че Русия ще загуби войната.... Днес пък  цитира прясното изявление на Тръмп по " Fox News ": Орбан е доста интелигентен, ТОЙ Е БРИЛЯНТЕН.

Прав е Доналд Тръмп, който с победа се задава и мирът на наближава.

  Не намирам за добра даденост, че Тони Блеър ще поучава химика.  През 2002 година той излъга английските гласоподаватели за войната в Ирак /Садам имал химическо оръжие/ и въвлече страната си в една доста сбъркана и кървава война. Ами в случай че излъже и нас.

Цитирам обичаното издание на Съюзът на съдиите и кръга " Капитал " - Дойче веле от 07.07.2016 година на Барбара Везел.

Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР