Шокиращо видео циркулира в мрежата. Мъж реши да се съблече

...
Шокиращо видео циркулира в мрежата. Мъж реши да се съблече
Коментари Харесай

Странен момент: Чисто гол мъж влезе да плува в аквариум с акули

Шокиращо видео циркулира в мрежата. Мъж реши да се съблече чисто гол и да поплува в аквариум с акула и това е снимано от камера. На фрагментите се вижда по какъв начин смелчагата се потапя във водата, а акулата минава под него. " Боже, Господи ", споделя някой зад камерата.

Друг клип показва как голият мъж излиза от аквариума. За щастие, тигровата акула не обръща внимание на неканения гост отгоре ѝ. Странният инцидент се е случил в Аквариума на Рипли в Торонто миналия петък.

Ерин Аклан се е намирал в туристическата атракция, когато е чул " голямо пляскане ". " Мъжът изглеждаше напълно спокоен, а навсякъде около него имаше акули. Той беше чисто гол и се смееше. Не знак какво би накарало някой да направи нещо такова. Това е тотално откачено. Мислих, че ще видя как той умира ", каза той пред CBC Toronto.

В изявление от Аквариума на Рипли заявиха: " След като си е купил билет, мъжът незабавно се е съблякъл и е прескочил бариерата за безопасност, влизайки в аквариума. Полицията е била уведомена за случая, докато персоналът се е опитал да извади лицето от аквариума. Лицето след това е успяло да избяга. Аквариумът на Рипли сътрудничи с властите. На полицията са предоставени всичките записи от инцидента ".

Превод и редакция: БЛИЦ


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР