Шокиращо разкритие беше направено за актрисата Меган Маркъл дни преди

...
Шокиращо разкритие беше направено за актрисата Меган Маркъл дни преди
Коментари Харесай

Channel 4 сензационно: Меган Маркъл е роднина на Джак Изкормвача, затрил над 200 души във Фабриката за убийства!

Шокиращо разобличаване беше направено за актрисата Меган Маркъл дни преди сватбата ѝ с английския принц Хари. Американски юрист разгласи сензационно, че бъдещата принцеса е родственик на именития Джак Изкормвача, съобщават Channel 4 и „ Дейли Стар “, написа Блиц.

 
Джеф Мъджес, който е осми братовчед на Меган, съобщи, че неговият пра-прадядо е Херман Уебстър Мъджес – останал в историята като първия американски сериен палач под името Ейч Ейч Холмс (H. H. Holmes).



За него се знае, че е направил стотици закононарушения в своята „ Фабрика за убийства “ – хотел, който построил в Чикаго особено, с цел да може да убива посетителите в него. Смята се, че умъртвил над 200 души.
 
Зловещият сериен убиец е обесен в затвор във Филаделфия на 7 май 1896 година, откакто е бил приет за отговорен за 4 убийства и 6 опита за ликвидиране. Самият Холмс е признал, че е умъртвил 27 души.
 
Много хора считат, че Холмс е същинският Джак Изкормвача – митичния злокобен сериен палач на проститутки в Лондон, чиято идентичност по този начин и не е разкрита. Основание за това им дава фактът, че Холмс е бил в Лондон по времето, когато са осъществени 11-те кървавите убийства в Източен Лондон – през 1888 година.
 
„ Направихме изследване с ФБР, Централно разузнавателно управление на САЩ и Скотланд Ярд, обвързвано с разбора на ръкописи. Оказва се, че той е бил Джак Изкормвача. Това значи, че Меган е родственик на Джак Изкормвача “, съобщи Джеф Мъджес.
 
„ Не знам дали кралицата знае. Не се гордея със своя предходник. Меган също няма да се гордее “, прибавя юристът.
 
Шокиращото разобличаване той направи в документален филм със заглавие „ Запознайте се със семейство Маркъл “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР