Шокиращите кадри от облекчаването на възрастния мъж станаха публично достояние.

...
Шокиращите кадри от облекчаването на възрастния мъж станаха публично достояние.
Коментари Харесай

Абсурд в Пловдив: Мъж уринира в магазин, докато чака кафето си ВИДЕО

Шокиращите фрагменти от облекчаването на възрастния мъж станаха обществено притежание.

Абсурдно, безочливо и неуместно - по този начин бихме описали шокиращата преживелица, която се разиграва в пловдивски магазин за хранителни артикули. От фрагментите се вижда, че с лявата ръка възрастният мъж придържа половия си орган, до момента в който уринира на касата в магазина. Става ясно още, че до момента в който се облекчава, той изчаква кафето си.

Камерите за видеонаблюдение в комерсиалния обект обаче снимаха грозните дейности на господина и те станаха обществено притежание. Но него надали това го тревожи.

" Здравейте на всички, обръщам се към притежателите на заведения, кафенета, магазини и прочие. Господинът, или по-скоро ЖИВОТНОТО на записа, който чакаше кафето си, внезапно реши да се изпикае на касата... БУКВАЛНО... Публикувам клипа за да се предпазите от сходна бедност. ", написа Борис Троянов във Facebook, където разгласява и фрагментите от записите на камерата.

На видеото се вижда още по какъв начин една от клиентките на магазина, която търпеливо изчаква реда си, вижда дейностите на мъжа и напуща обекта шокирана, покривайки устата си с ръка.

" Не съм качил поста за да диря правораздаване, а да предпазя другите притежатели на заведения и прочие от сходна бедност (както загатнах по-горе), добавя още Троянов.



Припомнете си и тази извънредно неприятна преживелица от Пловдив:
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР