Шокираща вест долетя от Русия за една от най-класните състезателки

...
Шокираща вест долетя от Русия за една от най-класните състезателки
Коментари Харесай

Oпит за самоубийство на една от най-добрите гимнастички в света - slava.bg

Шокираща новина долетя от Русия за една от най-класните състезателки по художествена гимнастика Александра Солдатова. Любимката на почитателите е направила опит за самоубийство, оповестява московската осведомителна организация, представена от "РИА-Новости ". По случая се води следствие.

Красавицата е била призната в столична болница през вчерашния ден с прорезни рани на лявата китка и в нападателно превъзбудено положение. В момента положението й е приемливо, само че гости не се позволяват до нея. Източникът твърди, че грацията е била диагностицирана и с булимия.

Треньорката на Солдатова - Анна Дяченко, от своя страна съобщи пред РИА Новости, че ден преди случая гимнастичката й звъннала от болничното заведение и споделила, че си прави проучвания и да не се тормози, съобщи Sprtal.bg.

Александра Солдатова е член на националния тим на Русия, трикратна международна шампионка в отборната конкуренция и международна шампионка на лента. През 2018 година тя беше определена за кралица на Световната купа в София, както и на международното състезание в България.

Тя не беше включена в тима, който ще показва Русия на Гран При шампионата в Москва от 7 до 9 февруари. Както изясни президентът на Руската федерация по художествена гимнастика Ирина Винер-Усманова, Солдатова имала здравословни проблеми на генетично равнище и не упражнявала.

През септември Солдатова пропусна Световната купа в Баку, а преди този момент изгуби схващане по време на Challenge Cup в Португалия.

Припомняме, че през 2016 година преди олимпиадата в Рио де Жанейро опит за самоубийство направи и българската гимнастичка Цветелина Стоянова.

Снимка: yaplakal.com
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР