Шокираща снимка с дъщерята на покойния сенатор Джон МакКейн –

...
Шокираща снимка с дъщерята на покойния сенатор Джон МакКейн –
Коментари Харесай

Трол направи нещо много гнусно с щерката на Джон МакКейн докато тя ридае над ковчега на баща си

Шокираща фотография с дъщерята на починалия сенатор Джон МакКейн – Меган, се появи в обществената мрежа Туитър. Кадърът в действителност е колаж с Меган в излючително прочувствения за нея миг, когато се прости с татко си, оповестява „ Дейли Мейл “.

Фотосът със скърбящата млада жена обиколи международните вести в последните дни, до момента в който тече сбогуването със сенатора, който умря на 4 август .



Интернет трол, обаче, си е направил гнусна смешка, „ поставяйки “ револвер до главата на Меган, като че ли тя плаче, тъй като някой желае да я убие. Над него написал: „ Америка, това е за теб “.



Унизителната фотография обиколи обществените мрежи и провокира яростта на брачна половинка на Меган – Бен Доменех, който непосредствено упрекна изпълнителния шеф на Туитър Джак Дорси, че е разрешил разпространяването ѝ.

Доменех, който е издател и публицист, съобщи какъв брой погнусен се усеща от случилото се. Колажът е бил докладван стотици пъти, само че все пак е бил отстранен едвам часове по-късно, когато създателят му е направил профила си персонален, с цел да не може да бъде глобен. Акаунтът е бил закрит от Туитър едвам на идващия ден.

Мерките били взети, чак откакто Доменех се оплакал пред своите над 66 хиляди почитатели, че не са подхванати никакви дейности против трола.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР