Шокираща новина долетя от Истанбул. В турската столица загуби живота

...
Шокираща новина долетя от Истанбул. В турската столица загуби живота
Коментари Харесай

Трагедия! Намериха мъртва италианска волейболна националка

Шокираща вест долетя от Истанбул. В турската столица загуби живота си волейболна националка на Италия. 18-годишната състезателка на Новара Джулия Итума е била открита мъртва часове откакто отборът й загуби от местния Екзаджъбашъ с 0:3 в плейофен мач от Шампионската лига и отпадна от шампионата.
Прочетете още
Твърди се, че Итума е паднала от прозореца на хотелската си стая, само че аргументите, довели до трагичното събитие, към момента не са известни на проверяващите органи в Турция. Итума е паднала от шестия етаж на хотела, а тялото и е било открито към 5:30 локално време. 

„ Шокиран съм от трагичната гибел на Джулия Итума. Тя беше единствено на 18... Съболезнования към фамилията, към клуба, към цялата огромна общественост на италианския волейбол ”, разяснява някогашният треньор на мъжкия народен тим по волейбол - Мауро Беруто.

192-сантиметровата Итума е родена в Милано, само че родителите й са от Нигерия. Мнозина й предричаха блестяща кариера поради мощната фигура и страхотна скорост, които притежаваше.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР