Шокът след снощния епизод на Ергенът бе голям за зрителите,

...
Шокът след снощния епизод на Ергенът бе голям за зрителите,
Коментари Харесай

Бомба: Евгени се отврати от Ирина Карабаджак, затова я изгони!

Шокът след снощния епизод на " Ергенът " бе огромен за феновете, само че същински жесток за тази, която получи аления картон от Евгени Генчев. А точно Ирина Карабаджак.

Гърлата от Молдова остана като закована и няколко секунди даваше " заето " откакто не чу името си при връчването на последната роза. Цветето отиде при Поли, която, благата, бе сигурна, че си отива.

Всъщност всички бяха уверени, че Поли ще си тръгне, та тя даже нямаше една среща нощес с пианиста, не си размениха и дума. Но от време на време това се оказва по-добрият вид. Защото точно срещата на Карабаджак с Евгени на пейката й изигра доста кофти смешка.

Източници от кухнята на формата разкриха, че Генчев освен е бил отчаян от диалога с Ирина, само че и погнусен. Тя му се сторила лека и куха с фантазиите си всички, даже и непознатите мъже и дами, да я заглеждат и да й вършат похвали по улиците.

" Аз не работя по този начин с дамите, не желая да се усещат като че ли са предмет, някаква закуска ", радикално друго мнение изрази Евгени, а онази продължи да му кудкудяка плиткоумни думички. Плюс това гримът й бе безразсъден, съвсем като на някоя труженичка по хотели и автомагистрали.

" Всичко това отблъсна в действителност Евгени и той беше безапелационен, че тя е, която си потегля, без значение какво ще му кажат от екипа ", обясниха източниците.

 

Тагове: Евгени Генчев Ирина Карабаджак Ергенът поли молдова пианист
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР