Шок и ужас?! Не - едва ли има човек, който

...
Шок и ужас?! Не - едва ли има човек, който
Коментари Харесай

Има ли учудени: Емили с тротинетката беше блъсната от бус!

Шок и смут?! Не - надали има човек, който да остане сюрпризиран от тази вест. А точно - Емили с тротинетката беше ударена от бус в столицата, само че водачът на буса е офейкал. За голям шанс на самата Емили, тя (а може би е редно да кажем той или то...) се е отървала единствено с охлузвания. И сега е в Пирогов, с цел да я стабилизират.

Емили признава, че водачът, който я е блъснал, не се е опитал да разбере по какъв начин е и да остане с нея, а е избягал. Потребителите обаче одобриха вестта с много спорни усеща и реакции. Повечето от тях избухнаха в смях и размахаха пръст на Емили - търсеше си го!

" Какво се очакваше откакто това неразбирателство от месеци се хвалеше и се хилеше като глупак от обстоятелството, че фучи със 120 километра в час по автомагистрала?! Тя, че очевидно има проблеми, има. Но толкоз ли няма да се откри някой, който да я озапти?! Това дребосъче е за предоставяне под забраняване ", пишат в нета консуматори.

Самата Емили преди време също е признавала, че има психологични проблеми и че даже е с изваден ТЕЛК поради тях. В свое изявление тя беше признала, че е наръгала с нож личния си татко в крайници, тъй като я тормозел.

" Ясно е, че нещо не е било наред в живота на това момиче, само че би трябвало ли поради нея да са в риск толкоз хора по пътищата?! Моля, свършете си работата, властимащи! ", недоволстват хората.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР