Шофьорка от Велико Търново разказа за неприятно изживяване заради служители

...
Шофьорка от Велико Търново разказа за неприятно изживяване заради служители
Коментари Харесай

Поставиха скоба на шофьорка с ТЕЛК - не паркирала на блокирано от сняг инвалидно място

Шофьорка от Велико Търново описа за неприятно преживяване поради чиновници на „ Организация на придвижването, паркинги и гаражи ”.

По думите на Ралица Генова тя не могла да паркира
" Поставена ми е скоба за погрешно паркиране, с ваучър за неработоспособен на свободно паркомясто. Попитах чиновниците по какъв начин да паркирам на инвалидното място, отговорът беше " не е в нашите пълномощия ".

Толкова бях ядосана от случката, че даже не обясних вярно. Знам си правата като човек с ТЕЛК, знам че не би трябвало да паркирам на това място и да си слагам талона, само че взех решение че чиновниците от паркинги и гаражи ще прояват схващане, откакто видят камарата със сняг на инвалидното място и ще ме схванат, само че уви, значимо е да се цялостни бюджета, не съм се карала, платих си санкцията, само че взех решение да споделя тази даже не знам каква обстановка да я нарека с вас ", написа Генова. Някои търновчани показаха, че би трябвало да се заплаща, когато е паркирано на друго от инвалидното място.  " На свободно място се заплаща, нищо, че си неработоспособен, за тях има специфични места ", показва Божан П. " Неприятно и незаслужено е, само че талонът важи единствено на инвалидно място! ", посочи Виргиния А.
 Други прибавиха, че пречката не е толкоз огромна визирайки леда и снега. Мнозина обаче не се съгласиха с тях.  " Не може да се паркира тъй като има купчина лед и сняг! Вие сляпи ли сте? Такова е ситуацията на всички сини зони! Само местата за инвалиди стоят непочистени! Към създателя на фотографията...Трябвало е да извършите а фотография на целия паркинг, че да добият визия хората! ", написа Пламен Г.  " Трябвало е да го изчистят мястото! Щом не са го изчистили, е непозволено глобяването! ", счита Ирфан А.       
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР