Шофьорите могат да плащат своите глоби, наложени за пътуване без

...
Шофьорите могат да плащат своите глоби, наложени за пътуване без
Коментари Харесай

Шофьорите могат да плащат глобите за винетки вече и онлайн

Шофьорите могат да заплащат своите санкции, наложени за пътешестване без годна е-винетка или платена тол такса на уеб страницата от през днешния ден 23 декември.

Също по този начин водачите могат да ревизират, откакто вкарат нужните данни, дали имат нарушавания, а при възможното им съществуване могат да платят обезщетителните такси по тях, както и по издадени електронни фишове или формирани актове за определяне на административни нарушавания в 14-дневен срок.

Припомняме за случая с жителите на софийското село Пролеша, на които бяха наложени нарушавания за стотици хиляди левове за винетни такси, макар че на пътя знак за това няма.

Служебният районен министър   и водача на партията Бойко Борисов за ощетените водачи. По думите му хората са били излъгани още на 28 февруари 2020 година. В същия този ден излязло решение на Министерски съвет, което гласяло, че не се заплащат винетки само и единствено до разклона за Божурище.

Депутатът от ГЕРБ и някогашен районен министър Николай Нанков пък съобщи, че няма пояснение по какъв начин година и половина страната не е уведомила жителите на село Пролеша край Боружище, че изключението за винетна такса, се отнася единствено до входа на град Божурище, а не за обиколния основен път към града, част от Автомагистрала " Европа ". Освен това стои и въпросът по какъв начин пострадалите не са били осведомени за насъбраните санкции в размер на стотици хиляди левове.
 Нанков пита Шишков: В каква страна живее Пролеша година и половина?
Нанков пита Шишков: В каква страна живее Пролеша година и половина?

Шишо Бакшишо гледа „ Изпращането на глашатая ”, съгласно някогашния министър на ГЕРБ
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР