Шофьорите, които искат да отидат от Централна гара до района

...
Шофьорите, които искат да отидат от Централна гара до района
Коментари Харесай

Тапа на Руски, затвориха нов участък от булеварда

Шофьорите, които желаят да отидат от Централна гара до региона на Марица,  да не се пробват да карат по бул. " Руски ", а да вървят напряко по новия асфалт на   " Васил Априлов ".

 Източното платно на " Руски " беше отворено през вчерашния ден   за коли, само че единствено в едната лента,  от колелото на гарата до пресечката с ул. " Любен Каравелов ". Следващата права, от хотел " Лайпциг " до " Гладстон ", е в ремонт, ревизира екипът на " Марица ".  Дори и да тръгнеш от гарата по " Руски ", можеш да завиеш единствено в двете пресечки или наляво около хотел " Лайпциг ", само че не и да стигнеш до " Гладстон ". 

Автобусната спирка на бул. " Руски ", която беше  в непосредственост до колелото на гарата, е изместена в посока " Гладстон ". Но градският  транспорт към този момент отсам не минава, тъй че е ненужно да се чака. Рейсовете са пренасочени по бул. " Васил Априлов " и " Христо Ботев ". Строителите редяха през вчерашния ден тротоарите, а друга бригада стартира да маха остарелия асфалт и стълбовете за уличното осветяване в идващия сектор от ремонта, почнал през юли 2016 г. 

На различния бул. " Васил Априлов " е същински призрачен сън, откакто придвижването бе пуснато от Пещерско шосе " до бул. " Шести септември ", сигнализират водачите. В час пик колите на процедура не помръдват поради новите светофари и отклоненията за ляв завой

. " Който го е измислил, очевидно е неприкрит зложелател на пловдивчани. Стотици коли стоят в капан и бълват мръсни газове във въздуха. Вчера записах скръбен връх, като прекосих няма и километър за 15 минути ", пресметна четец на " Марица ", който живее в региона на ремонтирания бул..
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР