Шофьори, които са били хванати да карат с превишена скорост

...
Шофьори, които са били хванати да карат с превишена скорост
Коментари Харесай

„Истински объркани“ шофьори, хванати да карат с превишена скорост в новата зона от 20 мили в час, ще избегнат глоба

Шофьори, които са били хванати да карат с превишена скорост под ново ограничаване на скоростта от 20 благи в час, няма да би трябвало да заплащат санкция, няма да би трябвало да заплащат санкция, в случай че са „ в действителност комплициран “, беше доказано.

Полицейските сили в Уелс започнаха да ползват новия закон тази седмица, откакто стана първата нация в Обединеното кралство, която вкара общото ограничаване на скоростта в жилищните региони.

Но първият министър на Уелс в оставка Марк Дрейкфорд удостовери, че водачите, които не са разбрали новото ограничаване на скоростта, ще бъдат освободени от санкции.

Той сподели, че полицейските чиновници би трябвало вместо това да образоват водачи, които ясно демонстрират, че изпитват усложнения с разбирането разпоредбите, а не просто да " настояват ", че са комплицирани.

Говорейки на конференция в понеделник, господин Дрейкфорд сподели: „ Мисля, че в случай че полицията откри някой да кара с над 20 благи в час и повода е, че те са в действителност комплицирани от това... полицията постоянно ще за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР