Шофьорът от Uber, обвинен в изнасилване и убийство на британската

...
Шофьорът от Uber, обвинен в изнасилване и убийство на британската
Коментари Харесай

Невиждан изрод! Таксиджията, изнасилил и убил британската дипломатка, правил секс с ... риба!

Шофьорът от Uber, упрекнат в обезчестяване и ликвидиране на английската дипломатка призна, че е насочил вниманието си към Ребека Дайкс, тъй като е носила къса пола. Тарик Хаучи е обвинен в убийството на 30-годишната Ребека Дийк в Бейрут. В допълнение към това отблъскващ видеоклип във Фейсбук демонстрира, че мъжът е правил секс с риба, написа Mirror. Както БЛИЦ заяви, госпожа Дайкс, която работи в посолството на Англия в ливанската столица, е била удушена, откакто е била взета от бара, където се е срещнала с другари.

Тялото й бе намерено от полицията, захвърлено настрана от пътя, а 29-годишният водач бе разпознат, употребявайки проследяващата информация от колата му.

Източник на ливанската полиция заяви за MailOnline: Тарик сподели, че я е намерил за хубава, носела е къса пола... и решил да я изнасили, защото щяло да е елементарно, тъй като е чужденка ".



Снимки на страницата му във Фейсбук от 2014 година демонстрират, че той има оръжие " Калашников " и също по този начин се налива с нещо, което наподобява на водка.



Вътрешният министър на Ливан съобщи, че Тарик е лежал известно време в пандиза поради закононарушения, свързани с опиати.

Превод: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР