Шофьорът Начо Панталеев е карал с висока скорост - вероятно

...
Шофьорът Начо Панталеев е карал с висока скорост - вероятно
Коментари Харесай

Прокурорът, пуснал обвинения за смъртта на Ферарио Спасов: Още няма експертиза за скоростта

Шофьорът Начо Панталеев е карал с висока скорост - евентуално към 150 км/ч

Още няма експертиза за скоростта. Това разгласи на влизане при основния прокурор Борислав Сарафов прокурор Йордан Кожухаров от Окръжна прокуратура Велико Търново, който пусна против подписка водача, помлял колата на футболния треньор Ферарио Спасов.

Начо Панталеев излезе от ареста след 24 часа с мярка за неотклонение подписка. По думите на прокурор Кожухаров шофьорската му брошура била отнета незабавно и нямало заплаха той да се укрие, предава " 24 часа ".

Магистратът беше извикан от основния прокурор Сарафов, откакто решението му възмути стотици хора. Футболният треньор почина в събота на пътя София - Варна.

Шофьорът Начо Панталеев е карал с висока скорост - евентуално към 150 км/ч, на прав и влажен сектор от пътя край село Шереметя. Редовно се хвалил в обществените мрежи за такова държание.

Два дни след злополуката, при която почина футболният треньор Ферарио Спасов, стана ясно, че арестуваният и освободен извършител на случая Начо Панталеев от Лясковец има братовчед със същото име. Все още се прецизират детайлности към личността на отговорния за злополуката.

Единият е в Англия и е диджей там. Той няма общо с случая, въпреки в медии да се появиха фотоси и от неговия профил. В дома на същинския Начо с мерцедеса нощес нахлу полиция поради фотография с револвер в обществените мрежи. Оръжие не е намерено. Не е открито чие е оръжието, с което има публикувани фотоси и поради което бе осъществен обиск в дома на единия Начо в Лясковец.

Междувременно стана ясно, че Начо Панталеев е привикан в полицията във Велико Търново, с цел да съобщи книжката си. Обвиненият за гибелта на Ферарио Спасов оказвал подпомагане. Към момента не давал изказвания само поради това, че към момента не е разпитан по досъдебното произвеждане пред полицията. Не е разпитан незабавно след злополуката, тъй като бил потърпевш - има хематом на главата.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР