Шофьорът на тролейбус, който е продавал фалшиви билети на пътници,

...
Шофьорът на тролейбус, който е продавал фалшиви билети на пътници,
Коментари Харесай

Уволнен е шофьорът на тролейбус, продавал фалшиви билети на пътници във Враца

Шофьорът на тролейбус, който е продавал подправени билети на пасажери, е уволнен и от на следващия ден не е чиновник на общинското сдружение "Тролейбусен превоз ", заяви шефът на сдружението Николай Вълков.

При инспекция през вчерашния ден по сигнал чиновници от бранш "Противодействие на икономическата престъпност " при Областна дирекция /ОД/ на Министерство на вътрешните работи са намерили във лидера на тролейбус повече от 20 неистинен билета, оповестиха от ОДМВР. Установвени са и пасажери, които са си купили подправени билети, продадени им от водача. При осъществен обиск в неговия дом са открити и конфискувани още подправени билети, допълват от регионалната дирекция.

Управителят на "Тролейбусен превоз " показва в свое мнение, че разкритият като измамник на транспортните документи лидер на тролейбус работи в сдружението от 2008 година. Ръководството на сдружението ще окаже цялостно подпомагане на икономическа полиция за откриване на случая, добавя Николай Вълков. Цената на билета за публичния тролейбусен превоз във Враца бе увеличена от 60 стотинки на 1 лев преди към половин година.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР