Шофьорът на община Враца, който е управлявал служебния бус на

...
Шофьорът на община Враца, който е управлявал служебния бус на
Коментари Харесай

МВР: Шофьорът на общинския бус е виновен за инцидента с блъснато дете във Враца

Шофьорът на община Враца, който е управлявал служебния бус на локалната администрация, е отговорен за случая с блъснато дете във Враца, оповестиха публично от Министерство на вътрешните работи.
Както BulNews.bg заяви, произшествието стана малко преди 15 часа през вчерашния ден на кръстовището сред ул. „ Марица “ и бул. „ Демокрация, до ППМГ „ Акад. Иван Ценов “. Група от деца с колелета тръгнали да пресичат, само че в този миг откъм паркинга на хипермаркет „ Билла “ идвал бус „ Рено Трафик “, благосъстоятелност на община Враца. Водачът не съумял да спре и блъснал едно от момчетата на пешеходната пътека. За благополучие 14-годишният колоездач е без съществени пострадвания и има единствено охлузвания по лакътя и коляното, установяваха изпратените медици от незабавния център.
Свидетели на мястото на произшествието разясниха, че детето изобщо не се е огледало преди да пресече шосето. Майката даже се извини на водача за държанието на сина си. От полицията обаче оповестиха, че виновността за случая е на водача, който е лишил преимуществото на велосипедистите. Той е тестван за приложимост на алкохол, като тестът била негативна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР