Шофьорът на автобуса-ковчег, в който намериха смъртта си 45 души,

...
Шофьорът на автобуса-ковчег, в който намериха смъртта си 45 души,
Коментари Харесай

Рали пилотът Димитър Илиев с видео анализ на трагичния инцидент на Струма

Шофьорът на автобуса-ковчег, в който откриха гибелта си 45 души, от тях - 12 деца, съвсем е нямал късмет да не се заблуди в региона на злополуката. Това излиза наяве от видео разбора на автомобилния играч Димитър Илиев.

Стъпка по стъпка рали водачът разкрива пропуски в маркировката и съществуване на светлоотразителни детайли, които са в окаяно положение, с цел да стигне до най-голямото си разобличаване - знакът, указващ, че след завоя на автомагистралата следва отбивка със зона за отдих и чешма, го няма.

Предупредителният знак е бил на мястото си край пътя през април, само че през днешния ден си лежи пренебрегнат зад мантинелата.

" И никой от май до момента не е забелязал неговото неявяване, тъй като към този момент 18 часа след случая никой не приказва за това ", показва изумлението си автомобилният играч.

Той показва още, че с изключение на неналичието на знака за зона за отдих и окаяната пътна маркировка, в допълнение водачът на рейса е бил усложнен от това, че е мрачно, вали дъжд, а евентуално и в ниското, където се намира този сектор, е имало мъгла.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР