Шофьорът, който прегази 17-годишно момиче между благоевградските села Хвостяне и

...
Шофьорът, който прегази 17-годишно момиче между благоевградските села Хвостяне и
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Наркоман с присъда прегазил 17-годишното момиче край Гоце Делчев

Шофьорът, който прегази 17-годишно момиче сред благоевградските села Хвостяне и Дъбница, е арестуван за 72 часа, заяви пред Lupa.bg представителят на Окръжна прокуратура - Благоевград Георги Мадолев. Ще му бъдат повдигнати 2 обвинявания за закононарушението - за ликвидиране на пътя по несъобразителност и бягство от мястото на престъплението, както и за шофиране след приложимост на опиати.

28-годишният лидер с букви Р.А. и различен път е сядал зад кормилото дрогиран. Това е станало през 2019 година, за което е наказан.

Около 20,20 ч. на 29.01.2022 година, на път от село Хвостяне за село Дъбница, Р.А. при ръководство на лек автомобил „ Форд “, блъснал 17-годишната В.О. След това е избягал.

Водачът е използвал тетрахидроканабинол. Според държавното обвиняване, налице е действителна заплаха Р.А. да се укрие и да извърши друго закононарушение.

Все още не е ясно за какво 17-годишното момиче е било на пътя.

" Първоначално в ареста бяха оставени шестима души от два разнообразни автомобила. Още не е ясно дали тя е скочила в придвижване от автомобила, както и не е ясно дали е била жива или мъртва, преди да бъде прегазена от втората кола ", сподели прокурор Мадолев.

След като Р.А. е прегазил момичето, не е спрял, а е траял да се движи. Влачил е към 30 м. По непотвърдена информация, я помислил за куче.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР