Шофьорът е ирландец, вероятно са ползвали регистрацията, мисля че имат

...
Шофьорът е ирландец, вероятно са ползвали регистрацията, мисля че имат
Коментари Харесай

Борисов за камиона с 39 трупа: Няма как ние да сме свързани, освен с табелата му

Шофьорът е ирландец, евентуално са употребили регистрацията, мисля че имат още два камиона, няма по какъв начин да сме свързани с този случай. Няма по какъв начин ние да сме свързани, с изключение на с табелата на камиона. Нашите офицери влязоха във връзка, оптимално ще спомагаме. Не е могъл тук да натовари хората. Във всички случай е ирландски или британски. Английските служби ще ги открият, няма смисъл да задълбочавам. За мен беше значимо дали камионът е тръгнал от България. Това сподели министър председателят Бойко Борисов в предаването " Лице в лице " по bTV за записания в България камион, в който бяха открити 39 натрупа.

" Нито имам право, нито пък съм уволнил шефа на БФС. Бях обаче безапелационен, че по този начин повече не може да продължава. Сега се надявам новото управление да обърне внимание на детско-юношеския футбол, ние като страна ще оказваме помощ ", сподели той във връзка катаклизмите към БФС.

" Комисията за мониторинг взе решение той да отпадне. Факт е, че сме изпълнили всички предписани ограничения. Много сътрудници показаха неодобрение за какво единствено към България и Румъния има подобен механизъм. Сега се приготвя нов механизъм за всички страни. Благодарих и на Юнкер, и на Тимерманс, водачът на ПЕС Станишев също оказа помощ, много държавни управления работиха по отпадането на този механизъм ".

" Протестите (б.р. против избора на нов основен прокурор) са на една политическа партия, в случай че се върнем обратно, измененията за избора на основен прокурор бяха направени от тогавашния министър на правораздаването Христо Иванов. Мисля, че това е двуличие. Считам, че Емил Радев беше най-подходящ, само че казахме, че няма да издигнем наша кандидатура. Недопустимо е да сложа партиен претендент ", показа той във връзка избора на нов основен прокурор.

" Вложих доста старания и престиж във връзка тематиката Северна Македония и Албания. " Колеги дано им дадем вероятност в Загреб отново да разгледаме кандидатурите на двете страни ", им споделих на водачите - добави министър председателят. - Нашите комисии за взаимната ни история имат време до Загреб. Иначе оказваме помощ откровено. Благодарен съм на всички сътрудници в Съвета да продължим по тематиката и отсега нататък ". Той бе безапелационен: " Европа е по този начин конструирана, че не търпи водачи, не считам, че Макрон желае да стане тъкмо подобен на всички ".

" Аз в никакъв случай не съм подкрепял военни дейности по света. Ето тук обаче Европа има потребност от водачество - Тръмп, Ердоган и Путин решаваха за Сирия, а Европа я няма! Ето тук ни липсва европейската защита, единствено плащаме за бежанците. В същото време въз основата на съглашението ни с Турция има нулев напън по границата ни ".

" Както " Репортери без граници " желаеха - страната поема разпространяването на печатните издания посредством " Български пощи " - това е доста значимо днешно решение в поддръжка на свободата на словото ", посочи Борисов.

" След изборите ще доизчистим партията - зарече се той. - Изборите ще ни бъдат добър регулатор ". И разгласи, че няма подозрения за избора на столичани: " Експериментирам в други райони ". /БТВ
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР