Шофьор паркира джип върху дюните на популярния плаж Алепу, намиращ

...
Шофьор паркира джип върху дюните на популярния плаж Алепу, намиращ
Коментари Харесай

С джипа през дюните: Руснак паркира върху пясъка на плаж Алепу

Шофьор паркира джип върху дюните на известния плаж Алепу , намиращ се край Созопол. Сигналът в полицията е бил подаден в сряда сутринта, а колата е била там от предната вечер.

Дългата линия, известна още като “Шофьорски плаж ” е едно от най-красивите места по родното Черноморие с неповторимите си дюни и обитаващата ги флора.

Шофьорът на джипа е открит - това е съветски жител, непрекъснато пребиваващ в България . Съставен му е акт за нарушаване на Закона за устройството на Черноморското крайбрежие. Предвидената глоба е сред 1 000 до 3 000 лева .



Последният случай, по който чиновници на Ру - Созопол бяха сезирани за непозволено прекъсване върху дюните на шофьорския плаж датира от 15 юли, когато нарушителят бе 34 годишен мъж от Добрич. Като опрощение същият изтъкнал пред полицейските чиновници, че не намерил място къде да преспи със фамилията си и това наложило осъществяване на нарушаването. Противно на логиката обаче не спрял, като останалите водачи редом на асфалтовия път над дюните, а непосредствено върху тях и пясъчната линия, за което е глобен по надлежния ред!
30.08.2023
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР