Не бива да допускаме повече предсрочни избори. Това каза лидерът

...
Не бива да допускаме повече предсрочни избори. Това каза лидерът
Коментари Харесай

Борисов в „Младост“: Не бива да допускаме повече предсрочни избори

Не бива да позволяваме повече предварителни избори. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с членове и симпатизанти на партията в регион „ Младост “ в столицата.

Заедно с него бяха и някогашният кмет на София Йорданка Фандъкова и общинският консултант в СОС Георги Георгиев.

„ Задължавам софийските организации да изясняват стратегиите на ГЕРБ, тъй като ще ни ги откраднат “, добави Борисов. „ Четвърта година, откогато ни няма, корупцита пораства, цените порастват, инфлацията пораства. Само цените на горивата се стопиха след дерогацията “.

Борисов е безапелационен, че към този момент доста младежи намират занятие и се развиват. Той извика да застанат зад него претендентите за депутати от листата на партията. „ Имаме нови водачи в листите на ГЕРБ в София “, похвали се той.
В началото на срещата думата бе дадена на Георги Георгиев,
който е първи в листата на ГЕРБ за 23 МИР. Лек дискомфорт с микрофона накара Борисов да се пошегува. „ Важното е някой микрофон да работи “, отсече той „ Иначе ставаме като ПП-тата – не можеш да схванеш кой е водач “, пошегува се Борисов.

„ В София, на два от регионите, имаме нови водачи – в Младост е Жоро и в Центъра е Рая. Опитали сме се, както виждате към този момент доста младежи намират място и занятие в това да се развиват и да демонстрират какво могат. Слушам Жоро и малко ми става даже тъжно, тъй като в този регион, когато станах кмет, беше плевели, коне и магарета пасяха. Всичко беше задръстено от морги, автокъщи, строителни материали и какво ли не.
Сега, когато минеш по Южната дъга, все едно си в различен град.
С горест го споделям, доста пъти бяхме подготвили техниката от Южната дъга да се реалокира откъм Люлин и да се затвори целия кръг. Хората питаха ще има ли велоалеи, какъв брой пейки ще има до парка. Помня, когато открихме Бизнес парка. Питам се какво не харесаха на ръководството на ГЕРБ “, призна Борисов. И добави: „ Ще споделя нещо доста персонално. Рядко подвигам на чужд номер. Мисля, че в среща ли бях, в какво ли бях, видях, че свети телефона и подвигнах.
 От другата страна беше кметицата на „ Младост “ от пандиза в Сливен.
От всичките, единствено аз очевидно съм й вдигнал, тъй като е майка, тъй като има дете. Няма повече да описвам. Да видите какви хора сме “, описа той, представен от БЛИЦ.

Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР