Шофьор отне предимството на кола на ВиК на кръстовище във

...
Шофьор отне предимството на кола на ВиК на кръстовище във
Коментари Харесай

От последните минути! Шофьор натресе кола на ВиК на кръстовище във Враца, щетите са големи /снимки/

Шофьор лиши преимуществото на кола на ВиК на кръстовище във Враца и последвал нечовечен удар, видя първо кореспондент на организация BulNews.
Инцидентът е станал преди минути на Оряховско шосе. Лек автомобил „ Фолксваген Пасат “ идвал откъм Комплекса по улица „ Околчица “. На кръстовището с бул. „ Мито Орозов “ той дал ляв мигач, с цел да завие в посока изхода на града. Мъжът обаче не видял движещия се в посока центъра длъжностен автомобил „ Дачия “ на ВиК-Враца, лишил преимуществото му и го блъснал. 
От удара автомобилът на водното сдружение изхвърчал, минал през трите насрещни ленти и се забил в бетонната ограда на Опитната станция по бубарство. 
За благополучие при случая няма потърпевши хора. Цяло знамение е, че по това време в региона не е имало други коли или пешеходци. „ Пасат “-ът бил ръководен от към 40-годишен мъж, а с него пътувала стара жена. И двамата са се разминали единствено с уплахата от злополуката. Служителят на ВиК пътувал самичък и също е незасегнат. 
Нанесени са обаче съществени материални вреди и по двата автомобила. По шосето има голям брой разпилени елементи и придвижването в посока центъра на града е лимитирано. 
На местопроизшествието има екип на полицията, който контролира трафика. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР