Шофьор на градски автобус по линия 222 е забил превозното

...
Шофьор на градски автобус по линия 222 е забил превозното
Коментари Харесай

Шофьор на градски рейс не успя да вземе завой в Пловдив, заби се в стена

Шофьор на градски рейс по линия 222 е забил транспортното средство цялостно с пасажери в стена. Инцидентът станал през вчерашния ден, след несполучливо взет завой в пловдивския кв. „ Прослав “, заяви очевидец.
„ Днес се качих от Смирненски, от спирката на Хирургиите. Минавахме през легнали служители на реда с най-малко 50 км в час. След като влезнахме в квартал „ Прослав “, тъкмо до детска градина „ Боряна “, водачът видя, че има пасажери за слизане и спря на пешеходната пътека, която се намираше преди спирката. След което видя, че не е това място и продължи “, споделя той.
По думите на пасажера, лидерът на транспортното средство карал без включени фарове по улици, където няма улично осветяване. „ Не можа да вземе завоя и челно се забихме! След което той реагира умерено, даде рейса обратно, включи светлините и тръгнахме “, изясни очевидецът. Добавя, че преди време същият лидер още веднъж аварирал. Подозира, че може да използва алкохол и упорства да му бъде направена инспекция.
„ Не мисля, че това е възможно, въпреки всичко носи отговорност за толкоз доста животи всеки ден. Бъдете внимателни! Искрено се надявам този човек да му бъде отнета книжката и право му още веднъж да кара “, съобщи пасажерът.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР