Шофьор на автобус от градския транспорт в Пловдив и контрольор

...
Шофьор на автобус от градския транспорт в Пловдив и контрольор
Коментари Харесай

Агресия в градския транспорт в Пловдив: Пребиха шофьор и контрольор

Шофьор на рейс от градския превоз в Пловдив и инспектор бяха грубо пребити, съобщи .

Нападението е станало на 30 април, събота, на последната спирка по линия номер 7 в кв. „ Беломорски ”.  Шофьорът на рейса и контрольорът са с разнообразни пострадвания и са настанени за лекуване в Университетска болница " Св. Георги " в града. 

„ Съпругът ми е мощно уплашен, обезпокоен, с високо кръвно и кръвна захар. Притеснени и унизени са и двамата ”, съобщи Лида Минкова, брачната половинка на водача.

Тя изясни по какъв начин се е стигнало до обстановката. В събота следобяд в рейса, каран от брачна половинка й, имало пътничка, която разговаряла на всеослушание по телефона и с включен високоговорител. Шофьорът й направил забележка, че пречи. „ Въпросната пътничка стартира да ги заплашва, че ще видят какъв пердах ще ядат ”, споделя Лида Минкова.

Автобусът стигнал до последната спирка и се върнал. На спирката в квартал „ Беломорски ” ги чакала същата жена, само че съпроводена с мъж. Той се качил в автобуса и нападнал кондуктора и водача, споделя Лида Минкова.

„ Съпругът ми е възрастен мъж, на 65 години, контрольорът е на към 70. Биячът е 30-40-годише н, а пътничката на към 30 ”, описа Минкова.

„ Съпругът ми звъни някой да прибере рейса, само че никой не му подвига. Тогава самичък, с разрушената глава, прибира рейса в гаража . След това отива в Първо районно да дава показания. Оттам също не му е извикана кола за спешна помощ и той се прибира самичък с автомобила си вкъщи. Тръгнах с таксита да го повеждам по доктори ”, описа Лида Минкова.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР