Шофьор и спътникът му с варненски автомобил Ауди" самокатастрофирали на

...
Шофьор и спътникът му с варненски автомобил Ауди" самокатастрофирали на
Коментари Харесай

Тумба роми нападна полицаи след катастрофа, тълпата се разбяга след изстрел

Шофьор и спътникът му с варненски автомобил " Ауди " самокатастрофирали на изхода на селото. Колата имала каско и вредите трябвало да се документират, по тази причина на мястото били извикани служители на реда. Докато тримата униформени си вършели работата, на мястото се изсипали над 20 души от 7-8 автомобила. Те почнали да се разправят с авариралите 42-годишният А.Г. от Варна и спътникът му С.М./41г./ от Шумен. Имали неуредени финансови сметки по продажба на автомобил. Двамата мъже били оставили за обмен кола, пристигнали да си желаят парите в Тодор Икономово, само че си тръгнали единствено с обещания. 
Полицаите настояли пристигналите да не се саморазправят, само че тогава тълпата насочила гнева си към тях. Непознатите почнали да блъскат униформените, заплашвали ги с ликвидиране, експанзията нараствала с всеки момент. Единият от униформените извадил револвер и създал сигнален изстрел във въздуха, който поставил завършек на настъплението.
Ромите нападатели се качили по колите си и се отдръпнали към село Тодор Икономово. Образувано е досъдебно произвеждане за безчинство, в РУ-Каолиново са открити участниците и във вторник са викани да дават пояснения. Най-малко санкции грозят участниците в похищението.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР