Шофьор е изгорял заедно с управлявания от него лек автомобил

...
Шофьор е изгорял заедно с управлявания от него лек автомобил
Коментари Харесай

Мъж изгоря в колата си след удар в стълб, други 3-ма са в болница след челен сблъсък

Шофьор е изгорен дружно с управлявания от него лек автомобил " Алфа Ромео " на пътя край силистренското село Овен, оповестяват от полицията.

Инцидентът е станал тази нощ към 03:50 часа. Според първичната информация, лидерът, който е бил самичък в колата, на ляв завой е напуснал платното вдясно по посока на придвижването и се блъснал в електрически дирек.

На мястото е осъществен оглед, с цел да се изяснят аргументите за произшествието.

Мъж, жена и дете пък са потърпевши при пътен случай в село Иваняне, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Сигналът е подаден тази заран.

По първични данни лек автомобил " Шевролет Авел " е навлязъл в насрещното платно на ул. " Св. Св. Кирил и Методий " и се е блъснал с лек автомобил " Рено ". Веднага на място са ориентирани екипи на " Пътна полиция " и Спешна помощ. Водачите на двата автомобила са превозени в болнично заведение, а 5-годишно дете е с заплаха за живота.

На мястото е осъществен оглед. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Един човек е умрял и 12 са ранени в 10 произшествия, регистрирани у нас през предишното денонощие, оповестяват още от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

В София са станали 27 леки пътно-транспортни катастрофи. Няма жертви.

От началото на годината 85 индивида са изгубили живота си по пътищата в България.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР