Шкриняр и Мхитарян подновяват тренировки. Много съм доволен, поздравих момчетата.

...
Шкриняр и Мхитарян подновяват тренировки. Много съм доволен, поздравих момчетата.
Коментари Харесай

Симоне Индзаги: Трябва да възстановим енергията си за финала

" Шкриняр и Мхитарян възобновяват тренировки. Много съм удовлетворен, поздравих момчетата. Мачът против Аталанта беше извънредно значим. Върнахме се в четвъртък в 5:30 сутринта. Не тренирахме, тъй като бяхме доста изтощени. Поздравления за тази група, малко слушахме и доста работихме ", съобщи Симоне Индзаги.

" Дали Лукаку ще е титуляр в Истанбул? Ще забележим, остават две седмици. Ще взема своите решения, само че постоянно за положителното на тима. Свършихме страхотна работа с ротациите. Усилията на момчетата заслужават хвалба ", добави наставникът на Интер.

" Да стартираме мощно мача против Сити е от фундаментално значение. Сега би трябвало да си починем, тъй като изхабихме доста сили. Трябва да възстановим силата си и няколко контузени играчи. Мхитарян, Шкриняр, Кореа, довечера имаше дребен проблем с Д`Амброзио. Надявам се да възстановим тези момчета, в случай че не за Торино, най-малко за финала. От идната седмица Шкриняр и Мхитарян ще се причислят към групата. За Кореа и Д`Амброзио ще забележим ", показа още той.

" Онана е необикновен вратар. Той незабавно се опита да се наложи в състава. Ханданович също е страховит, когато той играе, това е тъй като към момента е огромен вратар, а не тъй като е капитан. Андре е страховит човек, той не мрънка когато не играе и е прелестен вратар ", приключи Индзаги.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР