Шиниъд О'Конър обяви наскоро, че Принс преди време се опитал

...
Шиниъд О'Конър обяви наскоро, че Принс преди време се опитал
Коментари Харесай

Шиниъд О'Конър отново шокира, обвини Принс, че...

Шиниъд О'Конър разгласи неотдавна, че Принс преди време се опитал да я пребие откакто се надрусал в дома си в Лос Анджелис, заяви в. „ Сън”.

Ирландската певица твърди, че я е преследвал с възглавница, „ цялостна с нещо тежко “, с цел да я удари по време на причудлива късна среща сред двамата.

Шиниъд О'Конър споделя, че "много плашещото прекарване " се е случило, когато е посетила Принс сама в Ел Ей.

Когато беше разпитана за връзката им в известно телевизионно шоу, излъчено неотдавна, тя сподели: „ Срещнахме се един път, само че не се разбирахме доста добре, опитахме се да се сбием. Е, той се опита да ме победи, а аз се защитавах. Това не е смешка, въобще не е смешка, в действителност беше доста плашещо прекарване. "

Шиниъд твърди, че тя и Принс се скарали, когато тя отказала да стане негово протеже. Спомняйки си за ужасяващата среща в Ел Ей, тя добави: „ Извика ме една вечер в къщата си и аз неуместно отидох сама, без да знам къде съм. Той ме извика там, тъй като му беше противен фактът, че не съм негово протеже.”

Шиниъд показа в предаването: "Бягахме към колата му. Той се опита да ме удари с тази възглавница. Тогава трябваше да отида да звънна на нечий звънец на вратата. Това е, което татко ми постоянно ми споделяше да върша, в случай че попадна в сходна обстановка. Той беше подвластен от опиати по това време и в никакъв случай не съм го виждала или чувала по-късно "

По-късно тя добави: "Аз не съм единствената, която е нападал. Едно от девойките от групата му беше в болница със счупени ребра по това време ".

Принс беше на 57 година, когато умря, откакто бе открит самичък в асансьор в дома си в Пейсли Парк на 21 април 2016 година Резултатите от аутопсията разкриха, че той е умрял от инцидентно предозиране с фентанил – опиат, 50 пъти по-мощен от хероина, напомня БГНЕС.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР