Shiba Inu(SHIB), в момента бележи значителен ръст, стимулиран от неотдавнашното

...
Shiba Inu(SHIB), в момента бележи значителен ръст, стимулиран от неотдавнашното
Коментари Харесай

Shiba Inu продължава подема, достигайки нови върхове

Shiba Inu(SHIB), сега бележи забележителен растеж, подтикван от неотдавнашното нанагорнище на Биткойн (BTC) над границата от $60,000 и нагоре.

Към момента на писане на публикацията цената на SHIB се колебае към 0000213, с впечатляващото нарастване от 121% за седмицата и 131% за последните 30 дни.

Това рали стартира на 24 февруари от най-ниската стойност от $0.00000934, като цените внезапно се покачиха на 1 и 2 март, което докара до осми следващ ден на растеж. Това удивително повишаване на цените бе съпроводено с 407% скок на 24-часовия размер на търговията, който доближи малко над $7.389 милиарда.

Според отчетите на компанията за разбор на веригата Santiment забележителният напредък на Shiba Inu я подрежда измежду най-новите меме монети, които претърпяват внезапен скок в цената. Това рали може да се отдаде частично на партньорството на Shiba Inu с крипто компанията Zama, фокусирано върху създаването на нова мрежа, насочена към неприкосновеността на персоналния живот, върху блокчейна Shibarium.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР