Шестокласник откри предпоследното за тази година заседание на кабинета. Божидар

...
Шестокласник откри предпоследното за тази година заседание на кабинета. Божидар
Коментари Харесай

Шестокласник откри заседанието на Министерски съвет с важно послание

Шестокласник откри предпоследното за тази година съвещание на кабинета. Божидар Лавов учи в 7 СОУ " Св. Седмочисленици ". Макар и единствено в шести клас води своя графа в Радио София на Българска национална телевизия, като след изборите на 2 октомври насочи покана за диалог с премиера. Гълъб Донев дал отговор, че избира да се срещнат в комфортно и за двамата време.

„ Божидар сподели, че България боледува от недоразумение и лекуването за това положение е разговорът ", сподели служебният министър председател Гълъб Донев преди началото на съвещанието. Той посочи, че фантазиите на едно дете са най-хубавото благопожелание към всички в навечерието на Рождество и точно по тази причина го е поканил да открият дружно днешното съвещание на Министерски съвет.

" Неразбирателството се лекува с диалог и с мир и това е моята фантазия за България. Когато порасна, бих желал да видя мир и съгласие сред хората в страната ни, да забележим по какъв начин ще се усъвършенства страната ", сподели Божидар

" Със сигурност ще стана публицист в бъдеще, тъй че сътрудници, може да ме очаквате ", обърна се шеговито той към министрите от кабинета.

Момчето получи подарък от премиера - книгата " Представи си " по текст на Джон Ленън с благопожелание да остане постоянно подобен идеалист.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР