Шестима участници, трима смели мъже и три силни жени, изминаха

...
Шестима участници, трима смели мъже и три силни жени, изминаха
Коментари Харесай

Трима мъже и три жени на големия финал на Фермата 9

Шестима участници, трима смели мъже и три мощни дами, изминаха дългия път по нишката на живота и стигнаха до края на деветия сезон на „ Фермата “. Само един от тях обаче ще се пребори за мечтаната победа и ще вземе огромната премия от 100 000 лв.. Името му ще стане ясно на епичния край, който ще се излъчи на 8 декември от 20.00 часа онлайн по bTV.

От тим „ Елбетица “ място на последната права заслужиха сервитьорът Андрей Стефанов, земеделецът Георги Георгиев, продавачката на цветя Емилия Георгиева, студентката по право Линда Бонева и балерината Мартина Сергиева. От конкурентния отбор „ Канатица “ към тях финален се причисли футболистът Костадин Велков, откакто съкруши в оспорван двубой съотборника си, колоритния земеделец Кенан Асил. Победата донесе на спортиста и благополучие, и сълзи. Костадин претърпя спорни усеща, тъй като в профил най-големия си другар в риалитито и единствен от „ Канатица “ доближи до финала. За негово голямо отчаяние той не съумя да показа тази чест с „ алените “, с които претърпя най-тежките и най-радостни мигове в стопанството.   

По време на титаничния край кандидатите за първото място ще би трябвало да не помнят страстите и да влязат изцяло съсредоточени в последната серия конфликти, разграничени на дами и мъже. Кой от шестимата ще запише името си в златната книга на спечелилите ще зависи от резултата от борбите на Арената, от гласуването на фермерите и, най-много, от вота на феновете, които ще решат кой участник е дал най-хубав образец и ги е докоснал най-силно.

Линиите за гласоподаване към този момент са отворени и всеки може да поддържа своя любимец като изпрати СМС на номер 1633 за Андрей, на 1634 за Георги, на 1635 за Емилия, на 1636 за Линда, на 1637 за Мартина и на 1638 за Костадин. От един номер може да се гласоподава с най-много 50 СМС-а.
 
Преди най-важния ден финалистите подвигнаха тостове на последната си вечеря в стопанството, което се трансформира в техен дом през миналите седмици на тествания. Всички те минаха през красиво премеждие, което ги промени вечно и им напомни българската история и обичаи. Макар и с актуализирани правила, „ Фермата “ остана вярна на задачата си да разпространява обичаите, да демонстрира забравените занаяти и да ни връща към магията на фолклора.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР