6 работници мигранти бяха блъснати и ранени от SUV пред Walmart в Северна Каролина и властите издирват шофьора, казва полицията

...
Шестима работници мигранти бяха блъснати и ранени от SUV пред
Коментари Харесай

Шестима работници мигранти бяха блъснати и ранени от SUV пред Walmart в Северна Каролина в нещо, което изглежда е „умишлено нападение“ в неделя следобед и властите издирват замесения шофьор, каза полицията.

Инцидентът е станал след 13 часа. извън магазина в град Линкълтън, на около 38 мили северозападно от Шарлот, според полицейското управление на Линкълтън.

Всичките шестима ранени са откарани в местна болница с различни наранявания, каза полицията, добавяйки, че нито едно от нараняванията не изглежда животозастрашаващо.

Полицията описа шофьора, замесен в инцидента, като „възрастен бял мъж“, който управлява по-стар модел среден черен джип с багажник.

Отделът не предостави подробности за обстоятелствата на сблъсъка или какво е накарало полицията да повярва, че може да е бил умишлен.

„Мотивите на заподозрения все още се разследват“, каза полицията на Линкълнтън във Facebook.

Полицията разпространи снимки от камери за наблюдение на черен джип и помоли обществеността за съдействие за идентифициране на превозното средство и неговия водач.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР