Шестима от най-добрите и успешни български бойци ще премерят сили

...
Шестима от най-добрите и успешни български бойци ще премерят сили
Коментари Харесай

Шестима българи ще се борят за поясите на SENSHI 15

Шестима от най-хубавите и сполучливи български бойци ще премерят сили с класни спортисти в бойните спортове в новото зрелищно издание на интернационалната бойна галавечер SENSHI. Бойното шоу ще се организира на 18 февруари в Двореца на културата и спорта във Варна от 18:30 часа. Почитателите на високия адреналин и мощните страсти ще имат опция да се насладят на същински военен театър сред 32-ма елитни спортисти от 19 страни , които ще потвърждават уменията и техниките си в 16 дуела . Те ще се проведат по атрактивните правила на KWU Senshi и KWU Full Contact , като за първи път ще забележим на бойната сцена и срещи по разпоредбите KWU Open . Качествените и зрелищни борби могат да зарадват почитателите на бойните спортове от първи ред. Билетите за SENSHI 15 са в продажба и могат да се закупят от мрежата на.
 32-ма елитни спортисти от 19 страни ще премерят сили на SENSHI 15
32-ма елитни спортисти от 19 страни ще премерят сили на SENSHI 15

За победа ще се борят 6-ма от най-хубавите български бойци, вижте кой против кого ще се изправи

Eдин от най-хубавите родни бойци Драгомир Петров още веднъж ще вдигне публиката на крайници при борбата си против турския войник Айдин Аслан. Зрелищният дуел сред двамата ще бъде трети за вечерта, като ще се организира по разпоредбите на KWU Full Contact в кат. до 70 кг.

28-годишният българин е четирикратен народен първенец по кикбокс, а през 2019-та печели европейска купа по муай тай на EMC. Победител е във веригата Wizard и първенец в Max Fight през същата година. На SEHNSI 14 той се открои с победа против Леван Гурули от Грузия.

За първи път на разгорещената сцена на SENSHI Митко Илиев ще направи своя дебют, като ще премери сили и военен дух против нидерландеца Ейсан Саджед. Двамата ще се бият по разпоредбите на KWU Full Contact в категория 80 кг, като борбата им е пета за вечерта.
 Варненците от
Варненците от " Вокил " завоюваха купата по кикбокс

" Вокил " завоюва купата по кикбокс

Илиев е на 26 години и е европейски киокушин отличник за юноши, а също по този начин и народен кикбокс първенец. Илиев прави добра кариера в ММА, където има шест победи, а три от тях пристигнаха посредством зрелищни нокаути.

Шестият дуел на SENSHI 15 ще бъде сред Атанас Божилов , който е измежду най-уважаваните и надарени български бойци, и интерконтиненталния и испански Sub World първенец Фернандо Мартин от Испания. Двубоят сред двамата ще се организира по разпоредбите на KWU Full Contact в кат. до 75 кг.

Атанас Божилов е на 36 години и е играч на бургаския клуб " Fight Factory ". Има 29 победи и единствено 2 загуби в професионалната си кариера. Той е международен KGP и WAKO PRO първенец и има дванайсет победи на кръга на SENSHI.

В четиринайсетата борба на арената на SENSHI 15 ще забележим един от най-амбициозните бойци Теодор Христов . 22-годишният българин е взел участие в първото издание на SENSHI. Христов е една от звездите на варненския клуб " Боил " и е интерконтинентален WKF първенец, като има шампионски победи и от шампионатите MixFight World, Castle Gladiator и WAKO Balkan. Заема и третото място на международното и европейско WAKO състезание. На 18 февруари той ще се изправи против 24-годишния Мехди Айт Ел Хадж от Мароко. Двубоят им ще бъде по разпоредбите на KWU Full Contact в кат. до 80 кг.
 Атрактивната Дебора Евора тренира против мъж преди SENSHI
Атрактивната Дебора Евора тренира против мъж преди SENSHI

Дебора Евора тренира против мъже

В предпоследната борба за първи път на арената на SENSHI публиката ще види и 10-кратния първенец по битка на България Мариян Димитров . Той е на 30 години и присъединяване му на SENSHI 15 ще бъде дебют за него. Българският войник е сребърен медалист на Световния шампионат по бойно самбо и се класира на 5-то място на Световния шампионат по битка. Димитров е български първенец по битка, като прави серия от 10 следващи победи и печели 8 от срещите си с нокаут. Димитров е и първенец по граплинг. На SENSHI 15 ще се бие против бразилеца Педро Оливейра. Двубоят сред тях ще се организира по разпоредбите на KWU Open в кат. до 85 кг.

Главната борба за вечерта ще предложи на зрелищен конфликт. Любимецът на варненската аудитория Едуард Алексанян ще се изправи в колосален конфликт против италианеца Джузепе Доминико. Двубоят сред двамата бойци ще се организира по разпоредбите KWU Full Contact в кат. до 85 кг.

" Мистър Шоу " е на 26 години и ще търси своята девета победа на кръга на SENSHI. През 2021 година той реализира най-значимия си триумф, грабвайки Европейския пояс за експерти на WAKO PRO в жанр К-1 в кат. до 81.4 кг. Алексанян е повторен народен кикбокс първенец и първенец по кикбокс от шампионата Savages.
 Мариян Димитров преди SENSHI 15: Играя за публиката, желая да усетят адреналина на арената
Мариян Димитров преди SENSHI 15: Играя за публиката, желая да усетят адреналина на арената

Боецът с изявление за ТОПСПОРТ

Билетите за SENSHI 15 са в продажба и могат да се закупят от мрежата на.

Зрелищната бойна галавечер SENSHI 15 ще се излъчва онлайн по Bulgaria ON AIR и Max Sport 1 за България, както и в действително време за целия свят по американската телевизия FITE , на Senshi.com , Boec.bg , Boec.com , Kwunion.com и Kyokushin Karate News .

15-ото издание на SENSHI се провежда със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League) , както и със специфичната поддръжка на ЗАД " Армеец ", MAX Sport , " България Еър ", М Кар Груп - BMW дилър , Rolls-Royce Motor Cars Service и " Св. Св. Константин и Елена Холдинг ".

Медийни сътрудници на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM , националната телевизия Bulgaria ON AIR , американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, осведомителният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg .
 Митко Илиев преди SENSHI 15: Никога не изследвам съперниците, значимо е да надграждам
Митко Илиев преди SENSHI 15: Никога не изследвам съперниците, значимо е да надграждам

Боецът съобщи за утринния блок " България заран ", че е постоянно подготвен за битка
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР