Шестима министри ще пропуснат петъчния парламентарен контрол. Това са земеделският

...
Шестима министри ще пропуснат петъчния парламентарен контрол. Това са земеделският
Коментари Харесай

Шестима министри пропускат парламентарния контрол, защото са под карантина

Шестима министри ще пропуснат петъчния парламентарен надзор. Това са земеделският министър Десислава Танева, министърът на превоза Росен Желязков, енергийният министър Теменужка Петкова, строителният министър Петя Аврамова, както и сътрудниците им Лъчезар Борисов и Костадин Ангелов - надлежно министри на стопанската система и на опазването на здравето.

"Писмените отговори на заложените към тях въпроси и питания, на които срокът изтича в карантинния интервал, ще бъдат предоставени от съответните министри незабавно след приключване на този интервал ", се споделя в известие на уеб страницата на Народното събрание.

На депутатски въпроси ще дават отговор четирима представители на държавното управление - министърът на образованието Красимир Вълчев, спортният министър Красен Кралев и Министерство на вътрешните работи шефът Христо Терзийски.

По искане на Българска социалистическа партия в пленарната зала ще се организира обсъждане със обществения министър Деница Сачева. Темата е обвързвана с "политиката по възстановяване адекватността на пенсиите в България в кратковременен и дълготраен проект. "
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР