Шестима души, сред които управителят на една от най-големите банки

...
Шестима души, сред които управителят на една от най-големите банки
Коментари Харесай

Разби се пътнически хеликоптер, загинаха 6 души

Шестима души, измежду които шефът на една от най-големите банки в Нигерия, брачната половинка и синът му, починаха в злополука с хеликоптер в пустинята Мохаве в южната част на американския щат Калифорния.

Хеликоптерът се е разрушил в петък късно вечерта по американско време, заяви в изказване федералната авиослужба на Съединени американски щати.

Смъртта на шефа на нигерийската банка " Аксес " Хърбърт Вигве е била доказана от Нгози Оконджо-Ивеала, общоприет шеф на Световната комерсиална организация, в обява в обществената платформа " Екс ".   " Дълбоко сме опечалени от новината за потресаващата загуба на Хърбърт Вигве, неговата брачна половинка и неговия наследник, както и на Бимбо Огунбатджо, в злополука с хеликоптер ", написа той.

 Сред починалите е и някогашният началник на нигерийската форндова борса Ен Джи Екс Амимбола Огунбанджо.

Шерифската работа на град Сан Бернардино заяви, че нещастието се е разиграла източно от автомагистрала 15, като посочи, че към вчерашния ден не са открити оживели, написа Българска телеграфна агенция.

Хеликоптерът е бил разпознат като " Юрокоптер И Си 130 ". Авиационната работа води следствие паралелно с Националния ръб за транспортна сигурност. Хеликоптерът се е движил към град Лас Вегас, щата Невада, като се е разрушил наоколо до град Ниптън, щата Калифорния, към 22:00 ч. локално време в петък (8 часа в събота заран по българско време - бел. ред.).
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР