Шестима души са арестувани в Испания, след като полицията в

...
Шестима души са арестувани в Испания, след като полицията в
Коментари Харесай

Шестима арестувани в Испания за трафик на кокаин за 15 млн. евро

Шестима души са задържани в Испания, откакто полицията в съдействие с Американската работа за битка с опиатите (DEA) иззе 560 кг кокаин, съобщи БГНЕС.
При интервенцията с кодово име " Династия " са задържани двама сръбски и четирима испански жители, които към този момент са били известни на полицията, и се допуска, че е обвързвана с по този начин наречения " балкански картел ".
 Медийна фигура в Парагвай е забъркана в търговия с кокаин Медийна фигура в Парагвай е забъркана в търговия с кокаин
Властите в Парагвай иззеха рекордните 2,3 тона кокаин, прикрит в пратка въглища, предопределена за Израел, съобщи БГНЕС. Намереното коли...
Местните медии оповестяват, че са задържани членове на група, която работи в Риас Бикас в Галисия, водена от Ерардо Риал Иглесиас.
Иглесиас е обвинен в контрабанда на опиати от 25 години в съдействие с балканския картел, заяви испанската Гуардия сивил.
„ Брегът на Галисия заради своето състояние се трансформира в една от основните точки за нахлуване на кокаин в Европа. Между другото, балканският картел има свои хора в Южна Америка, тъй че те не употребяват медиатори при доставката на кокаин, а в Испания имат лична мрежа за съдействие “, се споделя в изказване на испанската полиция.
са открити в наета къща в Галисия, а цената на хванатата дрога е оценена на 15 милиона евро.
 В Мароко заловиха 2 тона марихуана и 20 кг кокаин В Мароко заловиха 2 тона марихуана и 20 кг кокаин
Близо два тона канабис и над 20 кг кокаин бяха конфискувани тази седмица в три обособени интервенции в северната част на Мароко, заяви DGS...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР