Шести ден продължава търсенето на 12-годишния Алекс. До момента властите

...
Шести ден продължава търсенето на 12-годишния Алекс. До момента властите
Коментари Харесай

Издирването на Алекс: МВР започва да претърсва специфични места

Шести ден продължава търсенето на 12-годишния Алекс. До момента управляващите не са разкрили диря, която да насочва към детето.

От Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи - Перник обявиха, че стартират да се претърсват характерно набелязани места, които все още няма да бъдат оповестявани.

Стотици доброволци от цялата страна не престават работа на терен, в търсенето се включват и мотористи.

„ С мотори ще се обследва не дребна част към язовир Студена, централна градска част. Има една група ще обхожда кварталите „ Варош “ и „ Табана “, където има гориста околност, „ Войниковец “, речните корита на река Струма “, сподели Станислав Фердов, координатор на доброволческите групи.

тотици доброволци от цялата страна не престават работа на терен, в търсенето се включват и мотористи.

„ С мотори ще се обследва не дребна част към язовир Студена, централна градска част. Има една група ще обхожда кварталите „ Варош “ и „ Табана “, където има гориста околност, „ Войниковец “, речните корита на река Струма “, сподели Станислав Фердов, координатор на доброволческите групи.Той сподели, че изказванията на фамилията на Александър са станали разнопосочни и доброволците не се вслушват напълно в тях.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР