Шести ден няма следа от 17-годишното момиче от Дупница. Ивана

...
Шести ден няма следа от 17-годишното момиче от Дупница. Ивана
Коментари Харесай

Шести ден няма следа от 17-годишното момиче от Дупница

Шести ден няма диря от 17-годишното момиче от Дупница. Ивана Георгиева е в неопределеност от предишния четвъртък. Полиция и доброволци търсят момичето, в акцията са ангажирани кучета, термокамери и дронове. 

От началото на акцията, те са обходили над 600 декара повърхност.

В акцията се включиха чиновниците от горското стопанство, които обхождат едни от най-трудните региони в покрайнините

" В издирването сме още петък. Наши екипи участваме с високопроходима техника основно в по-тежки терени и се надяваме да имаме резултат. Терените, които познаваме се обхождат подробно, вили, къщи, местности в покрайнините на Дупница ", сподели Атанас Диманков, шеф на горското стопанство.

По думите му липсва задоволително информация за изчезналата Ивана.

" Там където последно са видели момичето на всички места претърсвахме. Разговаряме с наши контрагенти, които работят в този регион за следи и информация, само че е доста нищожно. Причините може да са доста. Малко евентуално е да е в гората. Сезонът е подобен, че не може да издържи в случай, че е леко облечено и няма подобаващи екипировки. От това, което знам и чух за момичето е, че се е движило в градската част. Нямаме съществени следи, които да ни насочват. Надеждата постоянно е последна ", описа старши лесничей Велимир Иванов.

Притеснени са и преподавателите на момичето, които през вчерашния ден обясниха пред bTV, че тя е имала проблеми, само че не е била тормозена от съучениците си.

Майка ѝ пък била викана неведнъж в учебното заведение, в това число в деня на изгубването ѝ.

Междувременно от полицията желаеха подпомагане и от прилежащи регионални дирекции на Министерство на вътрешните работи за определяне на местонахождението на Ивана.

Вчера в късния следобяд отстрани в обществените мрежи, за който се твърди, че е на Ивана беше заменена профилната фотография. Малко по-късно в различен профил в друга обществена мрежа фотографията също беше заменена със същата.

Все още не е ясно дали Ивана има достъп до този профил и дали някой различен има. Сигналът е подаден в полицията и се работи по случая.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР