> Шест бързи полицейски производства, четири преписки и едно досъдебно

...
> Шест бързи полицейски производства, четири преписки и едно досъдебно
Коментари Харесай

Акция на полицията! Серия арести в Бургаско срещу разпространението на дрога!

> Шест бързи полицейски производства, четири преписки и едно досъдебно произвеждане са формирани вследствие на завършилата профилирана полицейска интервенция, осъществена на територията на Бургаски район и ориентирана към противопоставяне използването и разпространяването на наркотични субстанции, оповестяват от ОД на Министерство на вътрешните работи - Бургас.

Сред най-характерните случаи са осъщественото претършуване в дома на 32-годишен бургазлия, ситуиран на ул. " Александър Велики ", осъществено от чиновници на Първо Районно ръководство – Бургас, при което е открита стая, обособена, като лаборатория за произвеждане на синтетични опиати. Открити са и прекурсори за произвеждане на синтетични опиати - пико - блистери с хапчета, колби, епруветки, червен фосфор, полиетиленови бутилки, свързани в система с маркучи, разнообразни химически субстанции - солна киселина, фосфорна киселина, основи, кореселин, електронна везна, други принадлежности и субстанции. Иззети са няколко топчета бяло кристалообразно вещество - метамфетамин. Бургазлията е арестуван с полицейска заповед за задържане за период до 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Извършено е претършуване на две жилища, населявани от 29-годишен престъпно проявен помориец, осъществено от чиновници от Районно ръководство – Поморие. Там е открита и конфискувана суха зелена тревна маса на съцветия – глави, с общо тегло към 600 грама канабис. Помориецът е арестуван с полицейска заповед за период до 24 часа. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане.

Извършено е претършуване на стая в Созопол, населявана от 32-годишна престъпно проявена жена, осъществено от чиновници от Районно ръководство – Созопол. Там са открити и конфискувани плик със суха зелено-кафява тревна маса - канабис, плик с бучка бяло вещество и втори плик с бяло прахообразно вещество - метамфетамин. Созополчанката е арестувана за рок от 24 часа. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане.

Извършено е претършуване в дома на 27-годишен бургазлия, ситуиран в бл. 82 в ж.к. " Меден Рудник " от чиновници от Четвърто Районно ръководство – Бургас. Там е открито и конфискувано бяло кристалообразно вещество - метамфетами, суха тревна маса - марихуана и прекурсори за произвеждане на метамфетамин. Бургазлията е арестуван за период до 24 часа. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР